- Promocions -

En IDEAS CREATIVAS PROMOCIONALES PMRF estem molt orgullosos de les nostres innovacions. Hem creat i dissenyat moltes campanyes creatives, desenvolupant productes d'èxit per al sector principalment d'alimentació.
No confiem solament en èxits del passat sinó que seguim treballant durament en qualsevol desenvolupament desde l'inici.
Sabem com executar petites campanyes molt efectives, enfocades a un públic juvenil amb originals i divertides joguines per a coleccionar, així com la joguina clàssica i el més actual. acompanyant-les amb llicencia o sense, i enfocada a un públic adult amb noves idees que puguin anar acompanyades també amb llicències o marques, tot això depenent del "brief" per a les campanyes.
Quan diem "idees creatives promocionals" la nostra empresa ha demostrat creativitat, innovació constant e idees creatives.
Ens agrada saber que tot el que imaginem i la nostra creativitat, pot ser fabricada i entregada. Busquem mantenir el control de costos i qualitat en les nostres produccions, així com la entrega a temps i tot dins del compromís amb el client, controlant de prinicipi a fi el projecte d'execució.

 

Per rebre el nostre catāleg o més informaciķ

Contacti amb nosaltres
  • Tel. +34 932 419 988
  • Fax. +34 932 419 989
  • C/ Major de Sarriā 2-4, Sobreático
  • 08017 Barcelona
actual.cat