- Empresa i serveis -

Empresa dedicada a campanyes promocionals especialment de gran consum, donant solucions de MK promocional a través de la creació d'idees que ajudin a vendre cumplint amb les expectatives dels nostres clients.

Amb oficina en Barcelona i Hong Kong disposem d'agents a la Xina i Índia.

La nostra principal activitat és crear idees i donar solucions de MK promocional a les empreses que volen potenciar les seves ventes o fidelitat pels seus clients.

Empreses com Dong Dao China direct, DxT, Salpe Este Oeste, Cunill orfebres són colaboradors en el nostre grup.

Els nostres clients són el nostre principal valor i treballem per a ells donant les solucions promocionals amb l'experiència de més de 20 anys en el sector, hem après a gestionar, crear i portar el desenvolupament segons les seves necessitats, sempre amb una estreta col·laboració desde l'inici del procés de la campanya de MK.

Innovació en productes creatius oferint idees en consonancia amb la necessitat i briefings dels nostres clients.

Donant suport en ocasions que es requereixen i assessorant per al suport de les idees amb llicències puntuals.

Servei internacional desde la creació de la idea fins al subministre disponible en magatzem del client, controlant l'entrega fins al final del destí.

Creem que per tenir èxit en la nostra misió, visió i valors han de romandre constants ja que es el que ens diferencia de la nostra competència. Així, encara que en ocasions hem d'externacionalitzar serveis, la nostra aportació de valor es constant.

Actualitzem e innovem constantment, de la mateixa manera, els nostres controllers validen tant el procés com la producció, hi ha molts aspectes que s'han de treballar "in situ" per obtenir els resultats establerts.

Per rebre el nostre catàleg o més informació

Contacti amb nosaltres
  • Tel. +34 932 419 988
  • Fax. +34 932 419 989
  • C/ Major de Sarrià 2-4, Sobreático
  • 08017 Barcelona
actual.cat